Over onsRoger en Melanie PLUS Schuldhulp

Wij zijn Roger en Melanie Pala, getrouwd en hebben 2 prachtige kinderen. We hebben beiden een financiële achtergrond en hebben jaren in loondienst gewerkt. Om uiteenlopende redenen hebben wij allebei in 2015 het besluit genomen het werk in loondienst achter ons te laten en voor onszelf te beginnen. Onze drive was daarbij enerzijds het zelfstandig kunnen zijn en anderzijds het maatschappelijke aspect, je medemens kunnen helpen. Vandaar dat wij begin 2016 PLUS Schuldhulp zijn gestart, thans PLUS Financiële Zorgverlening.

2de kans

Wij brengen overzicht in uw financiële situatie. En overzicht geeft rust. Wij vinden dat iedereen hulp verdient als je er zelf niet meer uitkomt. Iedereen kan, door welke omstandigheid dan ook, schulden opbouwen. Schulden hebben is geen schande, maar je wilt er wel van af. U verdient een tweede kans.

Vroegsignalering

Waar wij vooral op inspelen is vroegsignalering. Hoe eerder wij hulp kunnen bieden, hoe meer de schade beperkt blijft en hoe groter de kans dat je je leven weer op orde krijgt. Wij kijken verder dan de financiën alleen. Mocht u op andere zaken ondersteuning nodig hebben, gaan wij samen met u op zoek. Daarom werken wij samen met zorginstellingen, woningcorporaties en accountantskantoren.

Ook ondernemers hebben vaak de neiging te lang ‘aan te modderen’. Hoe eerder je ingrijpt en orde op zaken stelt, hoe groter de kans op voortbestaan van het bedrijf. Daarnaast bieden wij nazorg. We onderzoeken waar de zwakke plekken zitten en kunnen op achtergrond ondersteuning blijven bieden.

Als u bij ons komt, gaan we eerst samen kijken waar behoefte aan is. Dat kan variëren van budgetcoaching tot aan budgetbeheer en bewindvoering. Samen stellen we een plan van aanpak op, gericht op die vorm van hulp waar u het meest bij gebaat is.

“We weten als geen ander wat schulden met iemand en z’n omgeving doen en zorgen ervoor dat de rust en het overzicht weer terugkeert.”